Vant prisen "Mest salg NIBE – 2016"

I stor konkurranse med flere hundre andre aktører vant Energiverket prisen ”Mest salg NIBE - 2016”. Energiverket har utmerket seg med blant annet salg av varmepumper for vannbåren varme som bergvarme, luft til vann-varmepumper og ventilasjonsvarmepumper, samt gode løsninger på solenergi.

Prisen er den gjeveste prisen fra energigiganten NIBE som gis ut i Norge. NIBE er et europeisk og nord-amerikansk børsnotert konsern som omsatte for 11,5 milliarder i fjor. De produserer miljøvennlige produkter for energieffektive løsninger for private og næringsdrivende.

Gunnar Solem, regionssjef i NIBE International Affairs, Richard Granskogli daglig leder i Energiverket, Daniel Kristensen, direktør ABK og Andreas Hellestrand, Area Manager i Nibe. Foto: Energiverket

– Det er fantastisk gledelig å se at erfarne og kompetente selskaper som Energiverket når slike fremganger med NIBE varmepumper. Det er presis denne kategori av entreprenører som kommer til å drive og lede det norske varmepumpemarkedet i mange år fremover, sier Regional Area Manager i NIBE, Andreas Hellstrand.

“Sky is the limit” for Energiverket

– Vi har jobbet hardt for å få dette til, sier daglig leder Richard Granskogli. – Vi har bred kompetanse innen fagfeltet, og på noen områder kanskje Norges dyktigste ansatte. Kompetanse og engasjement er en av våre suksessfaktorer, og vi ser enorme muligheter i årene som kommer.

I Sverige, som er veldig sammenlignbart med Norge, blir det solgt ti ganger så mange varmepumper til vannbåren varme som her til lands. Svenskene har de siste årene solgt cirka 50 000 enheter (bergvarme/luft-vann/ventilasjonsvarmepumper) - mens her til lands er antallet cirka 5–6 000 enheter.

– Vi merker størst trykk på utskifting av oljefyr og varmeløsninger for nye boliger og næringsbygg. Mens oljemarkedet sliter, økte varmepumpemarkedet med 12 prosent i 2016 ifølge Novap, sier Granskogli. – Dette er bare begynnelsen, markedet er forventet å stige med flere hundre prosent i årene som kommer.

– Energiverket er i front av denne veksten og vil fortsette å ansette i årene som kommer, for å møte etterspørselen i markedet, sier Granskogli.

 

Publisert: 14.02.17

Følg oss på Facebook

FORETAK

 

Tekniske Nyheter AS

Glomboveien 33
1678 Kråkerøy

Kontakt oss

ANSVARLIG REDAKTØR

 

Stig Granås

 

Se personvernerklæring

FACEBOOK OG RSS

Følg oss på Facebook Abonner på RSS feed

Kopirett © 2013
Tekniske Nyheter

 

Webdesign & drift: JKWEB