Ny daglig leder i Norsk Varmepumpeforening (Novap)

Rolf Iver Mytting Hagemoen (41) er fra 1. april 2014 ansatt som ny daglig leder i Novap. Hagemoen er utdannet Cand. Scient. i biologi ved Universitetet i Oslo og kommer fra Bellona hvor han i mange år har hatt ansvar for Bellonas samarbeidsprogram innen energi, klima og bygg.

 Den nye daglige lederen i Nopvap, Rolf Iver Mytting Hagemoen. Foto: Novap 

 

– Novap skal øke aktivitetsnivået, og i Rolf Iver har vi funnet en tydelig talsperson for foreningen, sier Gunnar Solem, styreleder i Novap i en pressemelding. – Hans lange erfaring med relasjonsbygging og påvirkningsarbeid vil være en styrke i forbindelse med vårt utstrakte samarbeid med andre organisasjoner og gjennom vårt arbeid mot media, forbrukere, politikere og myndigheter. Det er i dag cirka 750 000 installerte varmepumper i Norge, og vi forventer en fortsatt sterk vekst for varmepumpebransjen.

– Jeg har hatt mange flotte år i Bellona og ser nå fram til nye spennende utfordringer i Novap, en organisasjon jeg har hatt konstruktiv dialog med de siste ti årene. I årene framover vil det bli mer og mer fokus på energieffektivisering, utfasing av oljefyrer, fornybar oppvarming og kjøling, og renere byluft. Jeg gleder meg derfor til å lede Novaps viktige arbeid og samtidig være med på å bedre rammevilkårene for varmepumper i Norge, sier Hagemoen.

Om Novap

Norsk Varmepumpeforening er en uavhengig bransjeorganisasjon som arbeider for økt anvendelse av varmepumper i det norske energisystemet.

Novap har ca. 45 medlemsbedrifter som er leverandører av varmepumper og tilhørende utstyr og tjenester, grossister, entreprenører og rådgivere. Foreningen har i tillegg en godkjenningsordning hvor det er mer enn 400 bedrifter som har fått kvalitetsstemplet Novap-godkjent forhandler.  

Novap jobber for å sikre varmepumper gode betingelser og arrangerer kurs for å øke kompetansen om varmepumper. Organisasjonen driver utstrakt informasjonsarbeid overfor leverandører, installatører og forbrukere og eier nettsiden varmepumpeinfo.no. Varmepumper er i dag den 3. største fornybar- energikilden i Norge etter vannkraft og vedfyring. Varmepumper leverer årlig 9 TWh fornybar energi.

 

Følg oss på Facebook

FORETAK

 

Tekniske Nyheter AS

Glomboveien 33
1678 Kråkerøy

Kontakt oss

ANSVARLIG REDAKTØR

 

Stig Granås

 

Se personvernerklæring

FACEBOOK OG RSS

Følg oss på Facebook Abonner på RSS feed

Kopirett © 2013
Tekniske Nyheter

 

Webdesign & drift: JKWEB