Mitsubishi Electric Europe kjøper opp MIBA

Mitsubishi Electric Corporation kunngjør i dag at deres datterselskap i Europa, Mitsubishi Electric Europe B.V, har underskrevet en avtale om oppkjøp av alle aksjene i MIBA AS, deres norske distributør av utstyr til klimaanlegg. Oppkjøpet gjøres for å styrke selskapets tilstedeværelse i det norske markedet.

Klimaanleggmarkedet har de senere årene vokst i takt med den kontinuerlig sterke veksten i den norske økonomien. Samtidig har det vært etterspørsel etter klimaanlegg med lavt energiforbruk. Det forventes også at etterspørselen etter varmepumper for varmtvannsberedning vil stige, melder selskapet i en pressemelding. 

 

 MIBAs kontorer i Ytre Enebakk. Foto: Miba

 

 – Ved å innlemme MIBA i Mitsubishi Electric tar vi et stort skritt fremover med tanke på å utvide virksomheten vår innen klimaanlegg i Norge. Deres ekspertise og store kunnskap om det norske markedet gjør det mulig for oss å vokse, og vi ønsker dem velkommen ombord, sier Masahiko Konishi, produktmarkedsføringssjef i Europa for klimaanleggsystemer ved Mitsubishi Electric.

MIBA har solgt utstyr til klimaanlegg fra Mitsubishi Electric i Norge i snart 25 år. Gjennom teknisk ekspertise og kundevennlig oppfølgingsservice har de gradvis vunnet fotfeste i
markedet.

Ved å tilegne seg MIBA og deres fremragende salgskunnskaper og omfattende salgsnettverk sikter Mitsubishi Electric mot å utvide sin virksomhet innen klimaanlegg i Norge. Dette vil sikre nye kunder og forsterke båndene til eksisterende kunder. Med et omsetningsmål på rundt 36 millioner euro (rundt 315 millioner kroner) innen 2018 i det norske klimaanleggmarkedet vil Mitsubishi Electric bidra til energieffektivisering i Norge gjennom å levere energi- og ressursbesparende produkter.

 

 

 

Følg oss på Facebook

FORETAK

 

Tekniske Nyheter AS

Glomboveien 33
1678 Kråkerøy

Kontakt oss

ANSVARLIG REDAKTØR

 

Stig Granås

 

Se personvernerklæring

FACEBOOK OG RSS

Følg oss på Facebook Abonner på RSS feed

Kopirett © 2013
Tekniske Nyheter

 

Webdesign & drift: JKWEB