Fortum Fjernvarme fikk "Varmepumpeprisen 2014"

På Varmepumpekonferansen i Oslo idag ble Fortum Fjernvarme tildelt "Varmepumpeprisen 2014". Prisen ble mottatt av Claus Heen på vegne av Fortum Fjernvarme.

– Vinneren av ”Varmepumpeprisen 2014” har vært en pioner i å ta i bruk store varmpumper i Norge, og har demonstrert at varmepumper under riktige forutsetninger er en pålitelig teknologi. De har fått internasjonal oppmerksomhet og anerkjennelse for sin bruk av varmepumper i fjernvarmeanlegg, sa Bård Baardsen i Norsk Varmepumpeforening under tildelingen av prisen. – Selskapet har levert gode økonomiske resultater og vært blant de mest lønnsomme fjernvarmeselskapene i Norge. De var også blant de første som utviklet en forretningsmodell med etablering av energisentraler for salg av varme og kjøling til enkeltbygg.

 

Fra venste: Prisvinner Claus Heen, Fortum Fjernvarme, og Bård Baardsen, Rolf Iver Mytting Hagemoen og Einar Gulbrandsen fra Norsk Varmepumpeforening.
Foto: Tekniske Nyheter 

– Vi synes varmepumper rett og slett er moro å drive med, det virker og det er stabilt. Det er et system som er til å stole på. Takk for prisen og annerkjennelsen, sa Claus Heen i Fortum Fjernvarme da han mottok prisen.

De andre nominerte til prisen var tjenesten "Enova svarer" og Oslo Lufthavn Gardermoen. Prisen deles ut av Norsk Varmepumpeforening (Novap).

Følg oss på Facebook

FORETAK

 

Tekniske Nyheter AS

Glomboveien 33
1678 Kråkerøy

Kontakt oss

ANSVARLIG REDAKTØR

 

Stig Granås

 

Se personvernerklæring

FACEBOOK OG RSS

Følg oss på Facebook Abonner på RSS feed

Kopirett © 2013
Tekniske Nyheter

 

Webdesign & drift: JKWEB