Eptec Energi AS avd. Lillehammer utvider

– Vi utvider nå avdelingen på Lillehammer for å kunne møte fremtidens behov og har vært så heldige å få med oss Per Ragnar Seeberg på laget.

Dette sier avdelingsleder Torstein Heggestuen i en pressemelding.– Per Ragnar har erfaring fra kjølebransjen i området og har de siste to årene tatt fagutdanning og mesterbrev ved Trondheim Tekniske fagskole. Med dette grunnlaget anser vi Per Ragnar som godt skikket til å ta fatt på både spennende og krevende arbeidsoppgaver framover, sier Heggestuen.

Etter etablering av avdelingskontoret på Lillehammer i mai 2013, har avdelingen vært med på flere spennende prosjekter i området. Et av de store prosjektene har vært salg og installasjon av et nytt ammoniakkanlegg ved Høgskolen i Lillehammer med total kjølekapasitet på 2 MW.

På grunn av leveranser av flere mellomstore varmepumper i området og et marked som stadig er i vekst, ble Per Ragnar Seeberg ansatt som prosjekt og serviceingeniør fra og med 1. juli.

Per Ragnar Seeberg. Foto: Eptec Energi 

Eptec Energi AS er et veletablert kulde- og varmeentreprenørfirma fra 1986, med en omsetning i 2013 på over 100 millioner kroner. Det primære satsningsområde er bygg, industri samt fjernvarme med fokus på naturlig kjølemedie, energieffektivitet, kvalitet og pris med gode og anerkjente produkter fra CIAT, Gea Grasso, ACM og Mitsubishi.

Følg oss på Facebook

FORETAK

 

Tekniske Nyheter AS

Glomboveien 33
1678 Kråkerøy

Kontakt oss

ANSVARLIG REDAKTØR

 

Stig Granås

 

Se personvernerklæring

FACEBOOK OG RSS

Følg oss på Facebook Abonner på RSS feed

Kopirett © 2013
Tekniske Nyheter

 

Webdesign & drift: JKWEB