De nominerte til årets varmepumpepriser er klare

8. mars skal årets varmepumpepriser deles ut på Varmepumpekonferansen 2016. Norsk Varmepumpeforening (NOVAP) har mottatt en rekke nominasjoner og en jury bestående av Enova og NOVAP har valgt ut årets kandidater til Varmepumpeprisen 2016 og Årets Varmepumpekommune.

Formålet med prisene er å løfte frem konsepter, prosjekter, personer og kommuner som har bidratt positivt for å fremme bruk av varmepumper, melder NOVAP. 

 

Årets nominerte til Varmepumpeprisen er Mære landbruksskole, Universitetssykehuset i Nord-Norge, AF Energi og Miljøteknikk og Høgskolen i Bergen.

Årets kandidater til å bli kåret til Årets Varmepumpekommune 2016 er Sør-Aurdal, Brønnøy, Arendal og Kongsberg kommuner.

– Vi gleder oss til å presentere vinnerne av årets varmepumpepriser under festmiddagen 8. mars, sier daglig leder Rolf Iver Mytting Hagemoen i NOVAP. I år kommer også en av fjorårets vinnere, NTNU Gløshaugen, til å presentere sitt prosjekt på andre dag av konferansen.

–  Under konferansen vil vi ha en rekke faglige innlegg for de som jobber med boliger og næringsbygg, og jeg oppfordrer alle i bransjen til å sette av tid til faglig påfyll og nettverksbygging, sier han.

Følg oss på Facebook

FORETAK

 

Tekniske Nyheter AS

Glomboveien 33
1678 Kråkerøy

Kontakt oss

ANSVARLIG REDAKTØR

 

Stig Granås

 

Se personvernerklæring

FACEBOOK OG RSS

Følg oss på Facebook Abonner på RSS feed

Kopirett © 2013
Tekniske Nyheter

 

Webdesign & drift: JKWEB