Asker ble Ӂrets varmepumpekommune"

Prisen ”Årets varmepumpekommune 2014” gikk til Asker kommune. Prisen ble tildelt av leder for miljø- og energikomiteen på Stortinget, Ola Elvestuen, under dagens varmepumpekonferanse i Oslo.

Varaordfører Per Anders Owren i Asker kommune mottok prisen på vegne av kommunen. ­- Tusen, tusen takk for prisen. Dette er veldig inspirerende. Energi og miljø er integrert i all planlegging vi gjør i Asker. Vi har veldig entusiasme i egen organisasjon. Det at vi har motiverte fagfolk gjør at vi vi får gode resultater, og det skal vi fortsette med, sa Owren da han mottok prisen.

Ola Elvestuen overrekker prisen til Per Anders Owren i Asker kommune. I bakgrunnen daglig leder i Novap, Rolf Iver Mytting Hagemoen. Foto: Tekniske Nyheter

I juryens begrunnelse for prisen heter det blant annet: Asker kommune har et samarbeid med Naturvernforbundet hvor de tilbyr uavhengig rådgivning til husholdninger som ønsker å gjennomføre energi- og miljøtiltak. Kommunen samarbeider med Oljefri for å få innbyggerne til å skifte fra oljefyring til fornybare systemer. Kommunen er i gang med utfasing av oljefyringen i egen bygningsmasse og har installert energibrønner og varmepumper i syv av kommunens egne bygninger.

Prisen deles ut av Norsk Varmepumpeforening (Novap).

 

 

Følg oss på Facebook

FORETAK

 

Tekniske Nyheter DA

Fjellveien 24
1678 Kråkerøy

Kontakt oss

ANSVARLIG REDAKTØR

 

Stig Granås

 

Se personvernerklæring

FACEBOOK OG RSS

Følg oss på Facebook Abonner på RSS feed

Kopirett © 2013
Tekniske Nyheter

 

Webdesign & drift: JKWEB