Åpner modernisert AC Academy

– I april 2015 åpnet LG dørene til sitt nybygde og moderniserte AC Academy som har flyttet fra Arlandastad til Kista i Stockholm. AC Academy er LGs opplæringssenter for partnere innen kjøle- og varmeprodukter.

Siden oppstarten i 2010 er over 2 500 installatører, konsulenter og selgere i Norden utdannet og sertifisert av LG innen områdene produktopplæring, installasjon, service av luft/luft-varmepumper og kommersiell AC, samt konsulenttrening. Akkurat tidsnok til femårsjubileet er senteret nå både flyttet og blitt mer moderne for ytterligere å kunne forbedre kvaliteten på utdanningen. Dette melder LG i en pressemelding.

LGs opplæringssenter for kjøling- og varmeprodukter har flyttet til nybygde og mer funksjonelle lokaler. Nå finnes det flere produkter, mer livaktig miljø i tillegg til et eget klimarom – alt for å ytterligere kunne forbedre kvaliteten på fremtidig opplæring og kurs. Foto: LG

 

– Vi er svært stolte og glade for å endelig kunne vise frem og ta i bruk vårt nye AC Academy som er enda mer løsningsorienterte enn det forrige, sier Stefan Lögdberg, nordisk salgssjef for Air Conditioning and Energy Solution i LG Electronics. I våre nye lokaler får vi muligheten til å presentere våre produkter i et mer realistisk miljø, hvor vi virkelig kan vise bredden og en rekke bruksområder innen forskjellige bransjevertikaler som hotellmiljø, butikkmiljø og lagerlokaler.

I det nye LG AC Academy er alle LGs produktkategorier installert. Dette gjør det enkelt å drive opplæringen på en realistisk måte. I tillegg finnes det et klimarom som gjør det mulig å demonstrere hvordan produktene fungerer ved ulike utetemperaturer, enten det er sommer og 25 grader varmt eller veldig kald vintertemperatur. Ved åpningen av det nye senteret inviterte LG til innvielse, hvor representanter fra Kinnan i Sverige, Danmark og Norge og et femtitalls kunder og montører var invitert.

– AC Academy er et svært nyttig verktøy for oss, som gjør at vi kan gi en grundig opplæring til våre kunder. Siden produktene er installert i senteret, slik at man kan vise hvordan de fungerer i praksis, skiller kursene seg fra mange andre. Det er en fantastisk mulighet å kunne invitere kunder til kurs på AC Academy, sier PO Södergran, teknisk sjef i Kinnan AB.

AC Academy er en del av LGs innsats for å jobbe tett på og kunne gjøre det så enkelt som mulig for sine samarbeidspartnere. Et annet aspekt av dette arbeidet, er LGs nye partnerportalwww.lgac.se, hvor all produktinformasjon, dokumentasjon, installasjons- og servicemanualer og salgsmateriell som partnere kan trenge i sitt daglige arbeid ligger samlet.

– Vi jobber nå under slagordet «Vi gjør det enkelt». Vårt mål er å gjøre det daglige arbeidet så enkelt som mulig for våre kunder og partnere. Som følge av dette har vi lagt til rette ved å tilby kvalitativ utdanning, samt å sikre at alt materiell vi tilbyr ligger samlet på ett og samme sted. Det skal være enkelt å velge LG, sier Stefan Lögdberg.

 

.

Følg oss på Facebook

FORETAK

 

Tekniske Nyheter AS

Glomboveien 33
1678 Kråkerøy

Kontakt oss

ANSVARLIG REDAKTØR

 

Stig Granås

 

Se personvernerklæring

FACEBOOK OG RSS

Følg oss på Facebook Abonner på RSS feed

Kopirett © 2013
Tekniske Nyheter

 

Webdesign & drift: JKWEB