Dette melder Energiverket AS i en pressemelding.

Fra venstre: Raimond Granskogli (prosjektleder), Richard Granskogli (administrerende direktør) og Elin Straume (kontorsjef). Foto: Energiverket AS

Salgene innebærer varmepumper for vannbåren varme som utnytter energien i bergvarme, jordvarme, luft/vann eller ventilasjonsanlegget. Den største andelen av kundene er privat- og næringlivskunder, med et voksende segment innen boligutviklere.

Stor salgsvekst og dobling av omsetningen

Energiverket AS opplever solid vekst og omsatte i 2018 for 78 millioner totalt. Det er litt over en dobling fra 2017 og veksten endte på 38 millioner. Avdelingene i Østfold, Follo, Drammen og Vestfold teller nå rundt 40 ansatte fordelt på administrasjon, salg og montasje.

– Med det forestående forbudet mot fossil oljefyring, og en stadig økende andel nye boliger som velger vannbåren varme, opplever vi stor pågang. Så vi ser svært lyst på fremtiden, sier administrerende direktør i Energiverket AS, Richard Granskogli.

– Vi har klare ambisjoner om å vokse videre og ser at kundene i stor grad etterspør rendyrkede fagspesialister som har valgt å rendyrke seg slik vi har gjort. Vannbåren varme er et eget fag som krever mye erfaring og kunnskap; og det man trener mye på blir man også god på. Vi har en super gjeng med ansatte nå, og denne prisen er resultatet av det arbeidet de legger ned hver dag for kundene våre, avslutter Granskogli.

Gratulasjoner fra NIBE

– Det er en glede å overrekke prisen «for mest salg av NIBE» til Energiverket. De har siden oppstart jobbet målrettet og systematisk med markedsføring og salg. Samtidig har de fokus på kundetilfredshet og kvalitet i sine leveranser. I sum har dette gjort dem til en foretrukken leverandør i et marked hvor det ofte er vanskelig for kundene å orientere seg. Vi gleder oss over Energiverkets suksess og gleder oss til jobbe tett med dem videre, sier salgsdirektør Andreas Kvamme i ABK AS som representerer NIBE i Norge.

 

Fakta om Energiverket AS

Energiverket er Norges største forhandler av vannbåren varme og er tildelt Enovas Klimapris to år på rad. I tillegg til å erstatte oljefyrer med varmepumper for vannbåren varme og sol, er folk som rehabiliterer, nybyggere og boligutviklere viktige målgrupper. Avdelingskontorene i Østfold, Vestfold, Follo og Drammen dekker hele området langs Oslofjorden for både privat- og bedriftsmarkedet.