Det nye anlegget på Norengros er et av de største i regionen. Med 936 solcellepaneler á 285Wp vil det sørge for ren energi til Norengros sitt lager. Installert effekt er 267kWp (kilowatt peak) og den beregnede årlige produksjonen er 181.363 kWh.

 

 

Dyktige samarbeidspartnere

Berggård Amundsen ser en eventyrlig vekst innenfor solenergi og vår lokale tilstedeværelse og kompetanse gjør oss til en aktuell grossist for alle som satser på grønn energi, sier selskapet i en pressemelding.

Anlegget til Norengros på Forus er levert i samarbeid med Kreatel AS, som har stått for montering. Prosjektering og kalkulasjon er utført av Produktsjef Ole Petter Fiære fra Berggård Amundsen & Co AS.

– Det har vært et knirkefritt arbeid i prosjektet med god planlegging og godt samarbeid med Kreatel AS, sier Freddy Asheim, distriktssjef hos Berggård Amundsen i Stavanger. Vi opplever en stor interesse for solcelleanlegg og det er mange installatører som ønsker tilbud. Solcelleanlegg er i en rivende utvikling og det er spennende å være en del av det.
Eventyrlig vekst

– Berggård Amundsen har 25 servicesentre over hele Norge. Dette gjør at vi kan tilby våre kunder en lokal tilstedeværelse og kompetanse i tillegg til nasjonal rekkevidde. Solide samarbeid med installatørbedrifter i de fleste kroker av landet gjør oss godt rigget for fortsettelsen på denne spennende utviklingen, uttaler produktsjef Solenergi Ole Petter Fiære.