Panasonics forpliktelse til å utvikle markedets mest energieffektive varme- og kjøleløsninger har resultert i luft–vann-varmeveksleren R32 PACi Water Heat Exchanger (R32 WHE). Dette er den første varmeveksleren som kan kobles til kommersielle anlegg fra Panasonic.

Laget for grønn, kommersiell drift

R32 WHE er en ideell varmeveksler for kommersielle virksomheter som mindre butikker og kontorer. Den nye løsningen er et effektivt alternativ til eksisterende fyringssystemer som har negativ påvirkning på miljøet. Den bruker mindre HFC-kjølemiddel enn for eksempel VRF-systemer, og gjør at brukeren øker anvendelsen av ren energi og reduserer produksjonen av skadelig klimagass – helt i tråd med Panasonics miljøvisjon for 2050.

Enkel innstallering og vedlikehold

Den nye R32 WHE er en fleksibel og plassbesparende enhet med en dybde på kun 205 mm. Enheten er også lett i vekt. Med sine 27 kg er den kompakte varmeveksleren både enkel og rask å montere, og kan installeres av én person. Det kan spare brukeren for tid og kostnader.

R32 WHE har to installasjonsalternativer: gulvstående og veggmontert, avhengig av brukerens behov. Den veggmonterte løsningen kan spare brukeren for verdifullt gulvareal og er perfekt for lokaler med lite plass. Veggmontert installasjon krever kun to skruer. Det gjør det enklere å gjennomføre installeringen på kort tid. Brukeren har også direkte tilgang til den elektriske boksen når varmeveksleren er montert. Dette gjør det enklere å vedlikeholde modellen etter at den er installert.

Opptil 90 meter rørlengde

R32 WHE har en rørlengde på 90 meter på det lengste. Det gjør at løsningen egner seg spesielt godt for oppvarmingsprosjekter med lengre rørbehov. Den kan også fungere godt i kombinasjon med kuldekjeder/CO2-systemer for kjøling og kjølerom, som ofte er installert i mindre utsalgssteder og supermarkeder.