Dette melder Panasonic.

Panasonic Air Curtain med DX Coil (002)

Den nye modellen, Panasonic Air Curtain, er utstyrt med en EC-motorvifte, og har opptil 150 prosent større luftvolum enn den eldre modellen. Det gjør at luftgardinen gir en jevn og effektiv luftstrøm og bidrar til at brukeren oppnår ønsket temperatur raskere. En ny DX-coil gjør også modellen til en av de kraftigste luftgardinene på markedet.

Brukere kan velge mellom to typer luftstrøm; LS og HS, med en luftutløpshøyde på henholdsvis 2,7 og 3,0 meter.

Mer miljøvennlig og billigere i drift

Den nye luftgardinen er både mer miljøvennlig og billigere i drift enn sin forgjenger. For virksomheter med PACi- og VRF-systemer fra Panasonic kan den nye luftgardinen bidra til enda bedre utnyttelse av varme- og kjøleteknologien i lokalene og muligheten til å spare opptil 40 prosent i driftskostnader.

Den er spesielt tilpasset butikkeiere som ønsker å holde dørene i lokalene åpne uten at det skal gå ut over inneklimaet. I tillegg gjør luftgardinen at mindre varm og kald luft går tapt.

I tråd med Panasonics skifte til det mer miljøvennlige kuldemediet R32, er luftgardinen kompatibel med både R410 og R32.

Redusert dybde for enklere installering

Dybden på modellen er redusert med 13 cm for å gjøre installering og plassering enklere. Kombinert med et elegant design er enheten laget for å kunne installeres i de aller fleste lokaler uten å påvirke interiøret og innredningen.

Den nye modellen kan administreres via en app og kobles til både PACi- og VRF-systemer. Det er også mulig å integrere ekstisterende BMS-systemer ved å bruke andre Panasonic-grensesnitt.