Bli med på Fang energityven 2020

Onsdag 7. oktober 2020 skal Grønn Byggallianse fange energityver. De skal går manngard i yrkesbygg over hele landet etter at mørket har senket seg. Du kan delta ved å fange energityver i dine egne bygg og sende resultatet til Grønn Byggallianse!

Ventilasjon-, varme- og lysanlegg i både bygg og parkeringsarealer som ikke slår seg av. Pumper, reklameskilt og PC-skjermer som står på. Det er noen av de mange energityvene som stjeler kilowatt-timer etter at dørene til offentlige og private bygg er låst og de ansatte har tatt kvelden, melder Grønn Byggallianse.

 

Er du klar for Fang energityven 2020? Her fra fjorårets jakt med Undervisningsbygg. Foto: Grønn Byggallianse

 

I kampanjen Fang energityven jakter Grønn Byggallianse på disse energityvene i bygg over hele landet. Resultatet blir presentert på frokostmøte om grønn drift 29. oktober.

Ved å finne energityver kan du sette i gang enkle og virkningsfulle tiltak, som også gir læring for de ansatte. Disse tiltakene koster lite eller ingenting og gir gode resultater – både for miljøet og for bunnlinja.

Det er enkelt å delta i Fang energityven.  Gå inn på denne siden for å finne ut hvordan din bedrift kan delta. Her finner du også skjema for å levere inn resultatene innen 23. oktober.

 

Følg oss på Facebook

FORETAK

 

Tekniske Nyheter AS

Glomboveien 33
1678 Kråkerøy

Kontakt oss

ANSVARLIG REDAKTØR

 

Stig Granås

 

Se personvernerklæring

FACEBOOK OG RSS

Følg oss på Facebook Abonner på RSS feed

Kopirett © 2013
Tekniske Nyheter

 

Webdesign & drift: JKWEB