Ny daglig leder i Norsk Fjernvarme

Trygve Mellvang Tomren-Berg tar over som daglig leder i Norsk Fjernvarme etter Heidi Juhler. Daglig leder Irene Vik i Tafjord Kraftvarme, er valgt til ny styreleder i organisasjonen.

– Norsk Fjernvarme organiserer en næring i vekst, som kutter utslipp og har en viktig rolle i det grønne skiftet i Norge. At jeg nå får muligheten til å lede organisasjonen i en svært spennende tid, er en stor tillitserklæring og noe jeg gleder meg til å gyve løs på, sier Tomren-Berg i en melding fra Norsk Fjernvarme.

 

 Trygve Mellvang Tomren-Berg er ny daglig leder i Norsk Fjernvarme. Foto: Øystein Andreas Bjerke

 

Tomren-Berg er utdannet journalist og har lang erfaring fra NTB, hvor han blant annet var nyhetsbyråets Europa-korrespondent i Brussel. Etter tre år som kommunikasjonssjef i EØS-tilsynet ESA i samme by, ble han ansatt som kommunikasjonssjef i Norsk Fjernvarme i 2013.

Juhler med videre

– Dette er en kunnskapsnæring full av engasjerte folk som ønsker å gjøre en forskjell. En av dem er Heidi Juhler, som jeg nå tar over etter. Heldigvis vil hun være med videre i en ny rolle, sier Tomren-Berg.

 


Daglig leder Irene Vik i Tafjord Kraftvarme, er ny styreleder i Norsk Fjernvarme. Foto: Tafjord

 

Etter å ha ledet Norsk Fjernvarme i over to tiår, blir Juhler nå seniorrådgiver i organisasjonen. – Jeg har fulgt bransjen i over 22 spennende år med enorm utvikling. Det har vært mange harde kamper, men mest moro. Fjernvarmefolka kan faget, har humor og er nedpå. Jeg kunne ikke tenkt meg å jobbe andre steder, sier Juhler.

Digitalt skifte

Endringene i ledelsen ble kunngjort på årsmøtet i Norsk Fjernvarme torsdag, som for første gang i historien ble avholdt på nett. Mange benyttet sjansen til å takke Juhler for den store jobben hun har gjort for organisasjonen så langt.

– Trygve er den beste til å lose gjengen videre, og jeg skal henge på en stund til. Jeg ser fram til å treffe alle når det blir mulig, sier Juhler.

 

Etter å ha ledet Norsk Fjernvarme i over to tiår, gir Heidi Juhler seg som daglig leder. Hun blir nå seniorrådgiver i organisasjonen. Foto: Johnny Syversen

 

Vik ny styreleder

På årsmøtet ble også daglig leder Irene Vik i Tafjord Kraftvarme, valgt til ny styreleder i organisasjonen, etter å ha sittet i styret siden 2018. Vik tar over etter Cato Kjølstad (Fortum), som har fungert som styreleder etter at Frank Sagvik (Akershus Energi) gikk av i januar.

– Jeg takker for tilliten og gleder meg til å arbeide enda mer med å utnytte energi som ellers ville gått til spille – sammen med alle våre medlemmer, sier Vik.

Daglig leder Ola Børke i Eidsiva Bioenergi ble valgt inn som nytt styremedlem på årsmøtet. 

 

 

FORETAK

 

Tekniske Nyheter AS

Glomboveien 33
1678 Kråkerøy

Kontakt oss

ANSVARLIG REDAKTØR

 

Stig Granås

 

Se personvernerklæring

FACEBOOK OG RSS

Følg oss på Facebook Abonner på RSS feed

Kopirett © 2013
Tekniske Nyheter

 

Webdesign & drift: JKWEB