#WhyWait: Vaillant vil være klimanøytral og veilede til energieffektive varmeløsninger

I 2030 vil den tyske varmeprodusenten Vaillant være klimanøytral. Dessuten vil virksomheten gjøre huseiere og forbrukere oppmerksom på de mange fordelene man får ved å investere i en effektiv varmepumpe. Til beste for både miljøet og deres personlige økonomi.

Under slagordet #WhyWait fremhever tyske Vaillant hvordan miljøvennlig varmeteknologi både ivaretar fremtidens klima og gir store økonomiske besparelser for den enkelte boligeier. Dette melder selskapet i en pressemelding.

 

 

Vaillant - WhyWait

For Vaillant er budskapet klart. Det har neppe noen gang vært et mer passende og viktigere tidspunkt for huseiere til å velge en miljøvennlig og energieffektiv varmeløsning. Miljøet skriker etter energieffektive alternativer og det er derfor viktig å vise at hver enkelt boligeier faktisk kan bidra og spille en rolle i den viktige kampen for å redusere CO2-utslippene.

Internasjonal kampanje

Kampanjen lanseres i flere enn 22 europeiske land og målet er å sette fart i utviklingen bort fra forurensende varmeløsninger som f.eks. oljefyr. Et internasjonalt engasjement er absolutt nødvendig for å nå de uttalte klimamålene. Kampanjen vil derfor presentere konkrete fakta om de potensielle økonomiske og miljømessige besparelser som ligger i valg av energieffektive varmeløsninger, og hvor viktig det er å innse at tiden er knapp.

Fremtidsrettet og banebrytende varmepumpe

Et eksempel på en energieffektiv og miljøvennlig varmeløsning, er den nye aroTHERM plus luft til vann-varmepumpen. Med den beviser Vaillant at det er fullt mulig å forene energieffektivitet med besparelser for miljøet og den enkelte forbrukers økonomi.

Varmepumpen med det naturlige kuldemediet R290, er en miljøvennlig løsning som minsker CO2-utslippet, reduserer strømforbruket og dermed også utgiftene knyttet til oppvarming. Den svært stillegående varmepumpen er idéell til moderniseringsprosjekter.

Det er med andre ord ingen grunn til å vente lenger, ifølge Vaillant.

50% reduksjon av CO2

Det er derimot ikke nok kunbare å veilede forbrukerne. Vaillant tar sitt eget budskap, #WhyWait, bokstavelig, og vil derfor halvere bedriftens eget CO2-utslipp innen 2030. Dette skal oppnås gjennom å bruke fornybar energi samtidig som det innføres et betydelig kutt i energiforbruket i produksjonen og konsernets bygninger. Dessuten vil Vaillant også investere i miljøvennlige kjøretøy.

Fra og med i år vil Vaillant kompensere for sine resterende emisjoner ved hjelp av eksisterende sertifiserte prosjekter innen skogplanting. Men på sikt ønsker Vaillant også å lansere sine egne skogplantingsprosjekter. Vaillants miljøstrategi tar utgangspunkt i bærekraftprogrammet SEEDs, som virksomheten etablerte for 10 år siden.

Les mer om #WhyWait-kampanjen og aroTHERM plus her.

Følg oss på Facebook

FORETAK

 

Tekniske Nyheter AS

Glomboveien 33
1678 Kråkerøy

Kontakt oss

ANSVARLIG REDAKTØR

 

Stig Granås

 

Se personvernerklæring

FACEBOOK OG RSS

Følg oss på Facebook Abonner på RSS feed

Kopirett © 2013
Tekniske Nyheter

 

Webdesign & drift: JKWEB