Skal plante 100 000 trær

Blue Energi har inngått et samarbeid med Aarhus kommune i Danmark og organisasjonen Plant et tre om etablering av en ny skog i et område sør for Aarhus.

Det skal plantes 100 000 trær i skogen som får navnet ”Den blå skogen”. Dette melder www.plant-et-trae.dk.

Plantingen av skogen vil skje ved hjelp av selskapets kunder. For hver gang en kunde velger å kjøpe strøm gjennom Blue Energy, vokser skogen med et tre. Blue Energy vil gjøre litt på forskudd og planter selv de første 30 000 trær i 2020.

Det er selskapets nye produkt Blue Klimatosse som skal sikre utbyggingen av ”Den blå skogen”.  – Vi lanserer nå et produkt, hvor kundene aktivt gjennom deres forbruksvalg er med å gjøre en forskjell for klimaet, naturen og miljøet. Innsatsen klares ikke kun med lover og regler, sier kommersiell direktør i Blue Energy, Mathias Christensen.

Det nye produktet betyr altså at Blue Energys kunder, i tillegg til å få strøm hver måned året rundt, er med på å sikre at det blir plantet et nytt tre, hver eneste måned.
– Vi skal plante et tre og gjennom aktive valg gjøre noe godt for klimaet, naturen, dyr og mennesker. Det er lett å forstå, og det er lett å gjøre. Dette skylder vi de kommende generasjoner, sier Mathias Christensen.

 

FORETAK

 

Tekniske Nyheter DA

Fjellveien 24
1678 Kråkerøy

Kontakt oss

ANSVARLIG REDAKTØR

 

Stig Granås

 

Se personvernerklæring

FACEBOOK OG RSS

Følg oss på Facebook Abonner på RSS feed

Kopirett © 2013
Tekniske Nyheter

 

Webdesign & drift: JKWEB