– Siden høsten 2017 og frem til i dag er det blitt 10 nye kollegaer og totalt teller vi nå 33 ansatte i Norge, sier salgs- og markedssjef Thomas Karlson. – Tidligere har vi hentet inn blant annet Thomas Nilsen fra Panasonic/Ventistål, Aleksander Bremnes fra Mitsubishi, Vidar Moe fra Coromatic og nå ikke minst Arne Ytre fra Nibe. Vi har i samme periode ansatt flere nye distriktsansvarlig rundt omkring i Norge, Hans Petter Nygård, Stian Samdal og sist inn er Oliver Vestbø. Samt at vi nå søker distriktsansvarlig for Hordaland og Sogn og Fjordane.

 

 

Arne Ytre – Produktansvarlig Altherma

Arne Ytre kommer fra stillingen som Teknisk Produktsjef i Nibe og er nå Produktansvarlig for Daikin Altherma. Arne gir oss mer tyngde på de vannbårne produktene med sin bakgrunn og kompetanse. Vi lanserer nå nye Væske/vann varmepumper så det og få Arne på laget styrker oss betraktelig. Han går nå inn i teamet sammen med blant annet Thomas Nilsen (tidligere Panasonic/Ventistål) der de også har fått med seg Vidar Moe (Coromatic) og Gilbert Ignacio som har mange år bak seg hos Daikin.

Oliver Vestbø - Distriktsansvarlig Rogaland/Agder

Oliver er utdannet kjølemontør og har jobbet med Daikin i flere år allerede, han inngår i ett team av distriktsansvarlig som alle innehar kjøleteknisk bakgrunn. De skal følge opp alle kundene våre og må da inneha riktig kompetanse.

Hans Petter Borchgrevink – Teknisk support

Hans Petter er utdannet kjølemontør og kommer fra Østlandske Kjøleservice der han var tekniker. Vi er utrolig fornøyd med at Hans Petter kom til oss, han har vært tekniker ute og innehar viktig kompetanse for å bistå våre kunder.

– I tillegg har vi ansatt Morten Schaug fra Pingvin Klima, Morten begynner hos oss 1. juni i stillingen som Produktsjef. Vi gleder oss stort over å få Morten med oss på laget,sier Karlson.– Det at enda en bransjemann velger oss betyr mye. Morten har lang erfaring i bransjen og vil være en viktig brikke for oss videre i oppbygningen av Daikin og satsningen vi gjør i Norge.

– Vi går inn i en meget spennende tid der vi nå også ser økt ordrereserve i Marine og Offshore. Marine og Offshore har ligget litt brakk noen år, sier salgs– og markedssjef Thomas Karlson, – Men endelig har det begynt å løsne der også. Dette sammen med veksten vi har på privatmarked samt nå også industri og teknisk kjøling gjør dette til en veldig spennende tid for oss.