I sommer flyttet leietagerne inn i Norges mest energieffektive kontorbygg. Den offisielle åpningen av Powerhouse Brattørkaia ble markert den 30. august, og nå kommer Ingebjørg Foss Daae på ”Årets grønne driftskonferanse” for å dele Entras erfaringer.

Dette er ett av de smarteste byggene som har blitt realisert, og prosjektet har handlet om å bruke teknologi og data for å levere bedre kvalitet i folks arbeidshverdag og å få frem miljøvennlige løsninger. Er man nysgjerrig på bakgrunnen for alle valgene som er gjort, bør man ikke la denne muligheten gå fra seg, melder Grønn Byggallianse.


Deler praktiske erfaringer fra grønn eiendomsdrift

– Dette er en konferanse på et praktisk nivå, og målgruppen er personer i driftsorganisasjonene. Målet er å dele praktiske erfaringer som vil være nyttige i en travel hverdag, sier rådgiver i Grønn Byggallianse, Kjell Petter Småge.

Grønn Byggallianse har også hentet inn eksperter på sertifiserings- og miljøledelsessystemer til driftskonferansen.

– Drifterene er gjerne ansvarlige for å følge opp disse systemene i det daglige. Vi tar også et blikk på hvordan de ulike ordningene svarer ut mål om helsefremmende og miljøvennlige bygg i praksis, forteller Småge.

I tillegg spør vi hva digitalisering av bygg og eiendomssektoren betyr for drifterene, og hvilken kompetanse som trengs for å drifte morgendagens bygg i dag.

Meld deg på her!